Wentelteefjes restaurant op zee

We schieten nog steeds lekker op en het lijkt erop dat we ergens morgen avond (laat?) aankomen op Sal. Dit is dus de laatste echte nacht op zee. We zijn vandaag nog lekker opgeschoten en moeten nu zog zo’n 140 mijl tot Sal. Waarschijnlijk komen we daar morgen avond aan, zal wel in het donker zijn. Niet ideaal, maar wel te doen.

Vandaag hebben Myrthe en Aranka het wentelteefjes-restaurant op zee geopend. Dat was erg lekker en gezellig. Wouter heeft een hut gebouwd onder de tafel, waar hij ook wou slapen. Dat heeft niet zo lang geduurd, was denk ik toch wat oncomfortabel. Anyway, ze liggen nu weer samen in de voorpunt. Verder zitten we nu wel in het ritme, we genieten van de momenten dat we dieren zien. Vandaag kwam een grote schildpad voorbij zwemmen en hebben we vliegende vissen gezien. Ik dacht altijd dat ze alleen uit het water sprongen, maar ze vliegen echt een heel stuk door de lucht. Ik dacht eerst dat het vogeltjes waren…

Vanavond deed de SSB het erg goed, en konden we Ron (van de Verleiding), Leon (van de Puff) en ook Eric (van de Volonté spreken. Dat is toch altijd weer erg leuk als je zo midden op zee contact hebt.

Onze positie is op 17/11 21:20 UTC: 18-38.0’N 21-22.4’W

2 thoughts on “Wentelteefjes restaurant op zee

  1. Wat een gezellige boel maken jullie ervan en te gek , een schildpad en vliegende vissen. wat ontzettend leuk.

    Ik wilde nog even zeggen, dat we erg verwend worden i.v.g. met andere vertrekkers, waar ik van enkele ook de blog’s lees.
    Ga vooral zo door !!!!

    Goede vaart , het laatste stuk en succes met binnenhalen van de draaiende propeller.

    liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *