Filmpje van de White Witch in blue

Vandaag hadden we een heerlijke zeildag toen we van Sagres naar Alvor zeilden. Ron van de Verleiding maakte dit filmpje toen we naast hem voeren. Let op: De kwaliteit van het filmpje wordt door youtube automatisch aangepast aan de verbinding die je hebt. Rechts onder met het tandwieltje kan je de kwaliteit aanpassen.

5 thoughts on “Filmpje van de White Witch in blue

 1. Wat gaaf dat jullie in praktijk brengen waar velen (waaronder ik šŸ˜‰ alleen maar van blijven dromen! En leuk om erover te lezen. Hele goeie reis gewenst !!! Natasja (van de flottielje in KroatiĆ«, Split naar Dubrovnik)

  • Hoi Natasja,

   Wat leuk van je te horen. Meteen nog even de foto’s bekeken van de vakantie in CroatiĆ« met Wouter en Myrthe bekeken. Wij genieten er ook erg van, ontzettend leuk om een jaar echt vrij te zijn en alle tijd met de kinderen te hebben. Hoe gaat het met jullie?
   Groetjes,
   Roelof

 2. Tsjonge, na al die prachtige verhalen en foto’s nu ook nog een filmpje, waarmee we jullie reis kunnen meebeleven. Het wordt steeds echter! Ik voel nog net de wind niet door m’n haren waaien, maar jullie doen wel je best om ons mee te laten genieten van jullie belevenissen!
  Ik zou best wel even lekker bij jullie aan boord willen stappen en een stuk mee willen zeilen! Geniet lekker verder van jullie avonturen (dat lijkt aardig te lukken trouwens).
  Liefs, Inger

  • Hoi Inger,

   Ja wij vonden het ook een leuk filmpje, en je bent uiteraard van harte welkom, we liggen hier vlak bij het vliegveld van Faro… Is hier nog steeds zomer en heerlijk weer. We blijven nog een week in de Algarve en dan gaan we of naar Marokko of naar Madeira.
   groetjes,
   Roeof

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *