Aangekomen op Union Island

Vandaag hebben we heerlijk gezeild vanuit Dragon Bay op Grenada naar Clifton op Union Island. Ongeveer 40 mijl en voor de verandering hoog aan de wind, ook wel weer eens lekker na al dat voor de wind zeilen. We liggen hier achter een rif dat de golven goed tegenhoudt maar niet de wind, lekker fris dus! Clifton is wel echt op en top Carib! Binnenkort meer…

5 thoughts on “Aangekomen op Union Island

 1. Wat goed weer van jullie te horen. We hebben even in de piepzak gezeten of er iets aan de hand was (bijv door de tijgermug gebeten), maar gelukkig is dat niet het geval en hebben jullie het heerlijk en wij genieten mee!
  liefs en groet,
  Harry en Jantien

  • Nee hoor. Wehebben alleen last van het relaxte carribean virus. Dus dan lukt het bloggen niet meer zo vaak. We raken nu echt relaxed in het mooie blauwe water tussen alle riffen.
   Alles goed bij jullie. Hebben jullie nog last gehad van het griep virus van nederland. Die was afgelopen jaar wel heftig hebben we gehoord.
   Veel liefs van ons.
   P.s. De withe witch wordt regelmatig door anderen gefotografeerd. Het is natuurlijk ook een plaatje in het mooie blauw.

 2. Hallo Allemaal,

  Myrthe nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, heb je het berichtje van Lieve nog ontvangen via de skype/video? We hopen dat je een leuke dag hebt gehad.

  Weer genoten van al jullie avonturen in het vorige blog.
  Ranka gefeliciteerd met je duikbrevet en nu lekker genieten onder water.

  Tot snel weer, groetjes

  Trix ,Martijn, Lieve en Sebastiaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *