Kinderblog

Wouter:
Het is wel heel erg leuk, zo’n reis maar ik ga Bas wel het meest missen. Ik hoop dat ik vliegvissen ga zien op ons eigen schip.
Maar mijn vrienden uit groep 3 en Nagyii ga ik ook missen. Dan ga ik heel veel huilen.

3 thoughts on “Kinderblog

 1. Hoi Wouter,
  Ken je me nog van afgelopen maandag? Angèle van het werk van papa. Ik vind heel lief van je dat je schrijft dat je Bas en je andere vrienden en vriendinnen zult missen, maar vergeet niet dat je ze best wel kunt bellen met alle moderne technieken aan boord. En jij gaat een heel mooi en leuk avontuur tegemoet. Als je dan terugbent heb je allemaal mooie en stoere verhalen te vertellen op school en tegen je vrienden. Ik wens je een hele goede reis en heel veel plezier. En wie weet zie je nog wel heel veel meer bijzondere dieren op deze reis. Heel veel groetjes ook voor je zus en papa en mama.

  Angèle

 2. Nou, lieve Wouter, ik zal jullie allemaal ook heel erg missen en zal soms ook best even huilen, gewoon omdat ik jullie knuffels heel erg zal missen.
  maar bewaar ze maar tot jullie weer terug zijn !!!
  En dan hebben jullie ook zóóóóóveel te vertellen, dan hebben jullie heel veel meegemaakt en gezien. Dingen ,die wij niet meemaken, omdat we niet zo’n zeilreis maken.
  En, we kunnen misschien skypen ??
  Moeten we nog even oefenen, toch ?
  Dikke knuf nagyi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *